Brisked Styled Weddings

Utrecht

Hey! Wat leuk dat je een kijkje neemt op ons profiel. Bij Brisked creëren we sfeervolle bruiloften met een persoonlijke twist, want op jullie bruiloft draait het natuurlijk om jullie!

Styling
Hulp nodig bij het bedenken van een mooie stijl voor jullie bruiloft? Wij helpen je graag! Samen gaan we om de tafel zitten om jullie wensen op papier te zetten. Iedere stijl is bij ons welkom. Van romantisch tot boho, van vintage tot modern. Het maakt ons niet uit, we houden van afwisseling. Op de trouwdag zelf komen wij alles klaarzetten. Aan het einde van de dag bouwen we weer alles af en wordt alles netjes opgeruimd. Zo kunnen jullie optimaal ontspannen en genieten van de dag.

Verhuur 
Wil je liever zelf aan de slag? Ook dan kun je bij ons terecht! In onze verhuurshop op [website] vind je ons assortiment. Van bankjes tot tapijten en van kandelaren tot lichtletters, we hebben het allemaal. Ons assortiment blijft zich uitbreiden, dus er is een grote kans dat er ook iets tussen zit wat past bij de stijl van jullie bruiloft! 

Om het jullie u zo gemakkelijk mogelijk te maken staat bij ieder product de prijs vermeld. Je kunt zelf checken of de producten beschikbaar zijn op jullie trouwdatum en direct de order plaatsen. Geen omslachtig heen-en-weer gemail nodig, jij hebt de touwtjes in handen! Uiteraard helpen we je wel graag als je vragen hebt of eerst een offerte wil.

Meer zien van ons werk of assortiment?
Bekijk onze Instagram! Hier plaatsen we foto's en stories van ons stylingen en andere updates. Je kunt ons vinden via @brisked_styledweddings

Stuur je ons een mailtje als je een vraag hebt? We vinden het leuk om met je mee te denken!

Liefs, Thera de eigenaresse van Brisked

Website

Ringkade 4
3545 NK Utrecht

0620418977

info@brisked.nl