Denise van Duren Fotografie

Beek en Donk

Jullie bruiloft is als het goed is de mooiste dag uit jullie leven. Jullie zien er prachtig uit, hebben alles tot in de puntjes geregeld en zijn omringt door alle mensen waar jullie van houden. Het is een dag om nooit te vergeten en daarom verdient die dag het ook om op z’n mooist vastgelegd te worden. En dan bedoel ik niet alleen maar de mooie foto van jullie samen voor aan de muur. Ik bedoel vooral de blik van je vader die je voor het eerst als bruid ziet, de knipoog van oma als jullie voor het altaar staan, de kinderen die rustig in een hoekje aan het spelen zijn. Pure emoties en echte momenten. Iedere bruiloft is uniek en het lijkt me geweldig om jullie verhaal te mogen vertellen.

Met mij als fotograaf kunnen jullie heerlijk genieten van jullie trouwdag. De bruidsreportage is handen van een ervaren, gepassioneerde fotografe die alles voor jullie naar hartenlust vastlegt. Onopvallend ben ik de hele dag bezig om voor jullie de mooiste foto’s te maken. Gemiddeld ga ik met een paar duizend foto’s naar huis, waarna daar voor mij de grootste klus begint: deze prachtige foto’s verwerken tot jullie eigen, unieke verhaal.

Persoonlijk contact
Een bruiloft is enorm persoonlijk. Als fotograaf ben ik nagenoeg als enige de volledige dag bij jullie, waarom een klik tussen ons ontzettend belangrijk is. Daarom vind ik het erg fijn om vooraf kennis te maken. Zo begrijpen we elkaars verwachtingen en wensen. Ook in de loop naar jullie bruiloft toe houden we contact en spreken we jullie bruiloft van begin tot eind helemaal door. Na jullie grote dag houd ik jullie op de hoogte over de stand van zaken. Jullie ontvangen sowieso binnen een week een mooie preview en hebben binnen maximaal acht weken al jullie foto’s binnen waarna jullie kunnen gaan selecteren voor jullie album. Daarna ontvangen jullie een prachtig pakket met alle foto’s en een prachtig album met unieke verhaal vol emoties en echte momenten waar jullie nog jaren van kunnen nagenieten.