Peper & Zout

Enter

De smaakmaker. Dat ben ik.

Een nuchtere Twentse wedding planner die van elke trouwerij een feestje weet te maken. Of jullie nu voor kleinschalig en romantisch gaan of voor uitbundig en een eigentijds thema, ik help jullie graag jullie huwelijk op smaak te brengen!

Veel weddingplanners noemen zichzelf ‘ontzorgers’, met een luisterend oor en advies op maat. Voor mij is dat een randvoorwaarde en geen onderscheidend vermogen. Ik wil de wedding planner zijn die jullie verrast! Waar jullie een klik mee hebben, waarbij jullie het gevoel hebben dat ik jullie begrijp en aanvoel wat er wel én niet past op jullie bruiloft.

Dit doe ik dan ook het allerliefste: samen jullie smaak ontdekken en dit samenbrengen in alle ingrediënten van jullie mooiste dag.

Een grote snuf liefde..
Mijn hart zit op de goede plaats. Ik word er blij van wanneer ik jullie en jullie gasten blij zie. Dat ze van de kleinste dingetjes op het feest gaan glimlachen, omdat wij hun verwachtingen hebben overtroffen. Of wanneer ik jullie opgeluchte lach hoor wanneer ik een klein drama heb verholpen met een oplossing die eigenlijk beter is dan ons oorspronkelijke idee.

Ik houd ervan om anderen blij te maken en te ontzorgen. Met veel liefde doe ik dit onder andere als vrijwilliger bij Stichting Make a Wedding Wish, waarbij ik samen met andere weddingplanners mensen die helaas niet meer lang samen kunnen zijn, de trouwerij van hun dromen geef. Letterlijk de mooiste dag, een dag om niet meer te vergeten.

Een beetje peper er in.
Daarnaast ben ik iemand die weet wat er moet gebeuren en die zich niet laat tegenhouden. De coronacrisis heeft mij doen besluiten om peper in mijn zaak te steken en mijn eigen wedding planning business op te zetten. Ik dacht; ‘het is nu of nooit!’

En zo geldt het ook voor jullie bruiloft. De meeste van ons trouwen maar één keer. Laat mij jullie helpen om van dit moment ook écht een onvergetelijk moment te maken. Het is nu of nooit: jullie hebben maar één kans om jullie mooiste dag samen te creëren. Ik help jullie graag!

Website

Rondweg 13A
7468MD Enter

0620033823

ja@ikwilpeperenzout.nl