Trouwambtenaar Frits Broer

Als je het mij vraagt mogen huwelijksceremonies best wat minder stijf en algemeen. Elk paar is anders en uniek. Dat verdient een persoonlijk verhaal. Alles behalve doorsnee vertel ik jullie liefdesverhaal geheel op maat! Dat beloof ik jullie vast!

Mijn naam is Frits Broer. Ik ben zanger, presentator en officieel trouwambtenaar. Ik woon zelf in Houten met mijn gezin en ben gek op de liefde. De liefde is na mijn idee alles. Als trouwambtenaar en ceremoniespreker mag ik jullie officieel trouwen in heel Nederland. Uiteraard stap ik ook graag mee op het vliegtuig naar jullie droombestemming!

'Het mooiste moment in het leven, zo wordt de trouwdag veelal omschreven. Het mooiste moment van de dag moet dan haast wel de ceremonie zijn'.

In mijn rol als trouwambtenaar vind ik het belangrijk eerst persoonlijk vrijblijvend kennis te maken. Het liefst bij jullie thuis. Daar waar jullie je veilig voelen en makkelijk praten. Ontspannen bespreken we de mogelijkheden en jullie wensen. En stiekem ben ik nu al benieuwd naar jullie eerste ontmoeting :p.

Dus zoeken jullie iemand die het verhaal van de liefde weet over te brengen en de juiste woorden kan vinden. Persoonlijk, met interactie en een gezonde dosis humor. .Laten we samen jullie ceremonie onvergetelijk maken, laten we kennismaken...

Wat is daarop jullie antwoord?